Pricilla Laurenberg

Professional Haarstyliste

Mijn naam is Priscilla Laurenburg. Ik ben sinds 2005 eigenaar van Kapsalon GoodLooks. Sinds 2008 zijn wij gevestigd aan de Rapenburgseschans. Wij werken met een hecht team van goed opgeleide en gedreven styliste’s. Wij zorgen ervoor dat uw tevredenheid niet veel hoeft te kosten, bij ons is kwaliteit en prijs namelijk perfect op elkaar afgesteld.

Charlotte

Professional Haarstyliste

Ik zit al een hele lange tijd in dit bedrijf vanaf 2005. Hier ga ik  elke dag met veel plezier heen. Het leukste vind ik een gehele nieuwe look te geven aan dames en, zie dat ze dan tevreden de deur uitgaan. Bij heren is het leuk om te afwisselen van scheren, baard trimmen, knippen, en fohnen.

Khadija

Professional Haarstylist en Nagelstyliste

Ik ben  werkzaam in de salon vanaf april  2012. Ik ben haarstyliste maar tevens ook nagelstyliste. De afwisseling hiervan vind ik erg leuk en zoek steeds een nieuwe uitdaging die in kan toevoegen in de salon. Zo leuk dat ik wimperextensions, wenkbrauwen  epileren en verf. Tevens doe ik ook haar extensions  eventueel voor plukjes of voor een hele verlenging.